Tälja, elda men inte grilla!

Vi fick idag 2 nya scouter till oss, Välkomna Smilla och Iris.
Vi Pratade om kniven och hur man skall undvika att skadas vid överlämning och användning,
De som redan har knivbevis försökte få igång eldarna så vi skulle kunna grilla Pinnbröd.
Men tiden sprang ifrån oss och vi fick hoppa över Grillandet. Ikväll fick alla 06:or Uptäckarmärket och de som inte hade patrullmärke sedan tidigare fick det nu, om ni har Scoutskjorta redan så skall de sys fast på höger ficklock, annars så spara märkena tills dess att ni skaffar en scoutskjorta i framtiden.

Tack för ett roligt möte och jag ser fram emot en skojig Hajk till helgen.

Det här inlägget postades i Enen och märktes av Lars Skogshus. Bokmärk permalänken.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *