Scoutlokalen

Höörs scoutgård

Vår scoutgård blev färdigställd 1978, tack vare stora enskilda insatser i form av arbete, materiell och bidrag.

Klockstapeln och lyorna som finns bakom gården, hämtades från Snapphanegården.
Scoutgården innehåller välutrustat kök med utrustning och porslin för 65-70 personer samtidigt, tre toaletter, en rymlig dusch, fyra mötesrum för avdelningarna, ledarrum samt ett stort samlingsrum med öppen spis, totalt ca 475 m2 i ett plan. Handikapp-vänlig entré med ramp, toalett som klarar rullstol och fritt från trösklar. Inomhus har det alltid varit rökfritt. Runt omkring vår scoutgård finns vackra skogar och ängar så vi känner oss verkligen privilegierade och stolta för vår scoutgård.
Vill du hyra gården går detta givetvis bra. Förmodligen vet ni som vill hyra, att vi scouter står för drogfrihet och att det därför krävs helnykterhet av alla våra gäster.