Riddarhajk 2017

        Lite bilder från Riddarhajken 2017

Ändring av möte

Kvällens Bad är inställt och vi kommer tillbringa kvällen i eller kring köket. MVH Lars Skogshus

Enen på höstens första övernattning…

    Halva hajken har gått och vi har fortfarande roligt Alla barnen hälsar hem. mvh Enen.

Tälja, elda men inte grilla!

Vi fick idag 2 nya scouter till oss, Välkomna Smilla och Iris. Vi Pratade om kniven och hur man skall undvika att skadas vid överlämning och användning, De som redan har knivbevis försökte få igång eldarna så vi skulle kunna Läs mer »

Enen har kommit igång

Första mötet avklarat. Idag var jag inte med men det var 18 härliga scouter som lärde känna varandra och blev indelade i 3 patruller 6 i varje med 3 Tjejer och 3 killar i varje patrull. Det delades ut Program Läs mer »

Brohajken igång…

Höstens första samling, alla barnen förväntasfulla. Nu äntligen är det dags igen… som vanligt är det svårt att stå still och se på när någon annan hissar flaggan men det gick ändå bra. Vi är 62 Scouter på plats, barnen Läs mer »

Höstterminen startar

Den 14/9 kl 18:00 Har Enen sitt första möte för hösten. Vi Ser fram emot att träffa er och hoppas att vi skall ha en trevlig höst men mycket Upptäckande. MVH Lars, Mona och Louise.

Fogdarnas nya blogg

Här kommer Fogdarna lägga upp sina bloggar efter möten, hajker och andra äventyr som de upplever.

Spidde

Spidde ska laga mat.   Varje höst har vi en gourmé middag, detta året är inget undantag. På tisdag är det dags.

Bloggar

Välkommen till vår blogg.   Här kan man läsa Fogdarnas äventyrs blogg och Spiddes utmaningsblogg.   Nya inlägg läggs upp efter aktiviteter och läger.